logo het AD

Over het AD

Met dagelijks meer dan 1,5 miljoen lezers, is het Algemeen Dagblad de grootste gezinskrant van Nederland. Begonnen in 1946 en met 7 regio- en een landelijke editie geschreven door 900 journalisten, uitgegroeid tot de toonaangevende krant van Nederland.

De kracht van het Algemeen Dagblad is de aantrekkelijke combinatie van het complete nieuws uit de eigen regio gecombineerd met landelijke en internationale nieuwsgaring. En als echte ochtendkrant voor 07.00 uur bezorgd. Toegankelijk en positief geschreven, met veel (ruim16 pagina’s in iedere editie!) sport plus in het weekend het aantrekkelijke AD Magazine, voor het hele gezin boeiend om te lezen.

Het Algemeen Dagblad is een eigentijdse krant. Dus compleet met eigen app en digitale edities inclusief het baanbrekende ‘’Topics’’, de digitale krant op maat volledig aangepast aan de lezer zelf. Opvallend is ook dat het Algemeen Dagblad veel verschillende abonnementen aanbiedt, van volledig digitaal tot iedere dag de gedrukte editie thuisbezorgd. Het is deze aandacht voor de individuele lezer waarmee het Algemeen Dagblad zich weet te onderscheiden.

 • testimonial

  Ik lees de regionale krant, omdat ik juist het nieuws hier uit mijn eigen omgeving op wil oppikken. Ik ben minder geïnteresseerd in drama en negativiteit in de wereld, en daarom ben ik erg blij met de regionale editie van het AD.

  Jerry (28), Injecteur

 • testimonial

  De krant lezen hoort bij mijn leven. Ik lees graag het nieuws uit binnen- en buitenland en ik vind het AD prettig, omdat er een regionaal katern bij zit. Op die manier kan ik ook op de hoogte zijn van de dingen die gebeuren in de stad waár ik woon. Krant lezen is voor mij ook ontspanning, aan tafel met een kop koffie. Niet alleen nieuws, maar ook leuke columns en over andere leuke items lezen, maken het voor mij compleet.

  Ina (57), Ambtenaar

 • testimonial

  Steeds vaker liet ik me misleiden door nieuws op Social Media, wat helemaal gekleurd bleek te zijn of zelfs onwaar. Omdat ik graag goed voor de dag kom ik een gesprek, heb ik gekozen voor de zaterdagkrant van het AD plus de hele week het nieuws op mijn smartphone en tablet

  Christiaan (69), Gepensioneerd

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!